9 couponstrategieën om veel te besparen bij Home Depot - het beste leven (2024)

De productaanbevelingen in dit bericht zijn aanbevelingen van de geïnterviewde schrijver en/of expert(en) en bevatten geen affiliatielinks. Betekenis: Als u deze links gebruikt om iets te kopen, verdienen wij geen commissie.

Wanneer u uw plaatselijke Home Depot bezoekt, is de kans groot dat u iets kleins en goedkoops ophaalt, zoals een pakje batterijen of gloeilampen of iets buitengewoon duurs. Denk aan: een nieuwe wasmachine of droger, een barbecue in de achtertuin of meerdere liters verf voor $ 50 per stuk. Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om uw totaal te verlagen. Verderop hebben we winkelexperts ondervraagd over hun favoriete manieren om bij Home Depot te besparen met kortingsbonnen. Deze tips en trucs kunnen honderden dollars opleveren voor die grote aankopen, maar ze zijn ook effectief voor de kleinere. Het enige dat nodig is, is een beetje planning!

GERELATEERD: 8 dingen die Home Depot-shoppers zich niet realiseren dat ze gratis kunnen krijgen.

Deze zijn nog springlevend. “Circulaires voelen misschien ouderwets aan, maar ze zijn nog steeds een geweldige manier om te sparen”, zegt Trae Bodge, winkelexpert bij Truetrae.com. “Bekijk de virtuele circulaires van Home Depot voor aanbiedingen in uw plaatselijke winkel, inclusief de Koop van de dag.”

Je kunt ze vinden op de homepage van het Spaarcentrum van de winkel.

U hoeft niet door de krant of zelfs de virtuele circulaire te bladeren om deals te vinden. “Geselecteerde kortingssites hebben aanbiedingen die specifiek zijn voor Home Depot”, zegt Bodge.

Ze zag bijvoorbeeld een aanbieding voor 20 procent korting op muurkunst op CouponCabin, maar de kortingsbonnen variëren van dag tot dag en van week tot week. Zoek gewoon op de website voordat u koopt.

GERELATEERD: Coupon bij Walmart: 9 tips van retailexperts.

Dit lijkt op de frequent flyer-club van Home Depot.

“Pro Xtra-leden hebben toegang tot lagere prijzen voor dure apparaten, die automatisch worden toegepast bij het afrekenen”, zegt Jeanel Alvarado, retailexpert bij RETAILBOSS. “Ze krijgen ook tot vijf procent terug in kwartaalbeloningen voor in aanmerking komende aankopen en een extra procent als u uw Home Depot-creditcard gebruikt.”

Je kunt vooral grote kortingen vinden op feestdagen zoals Labor Day, Black Friday, Memorial Day en Fourth of July – en je hebt geen promotiecode nodig om ze te krijgen. Als u een groot renovatieproject plant, meld u dan aan.

Over de Home Depot-creditcard gesproken: u kunt veel besparen als u er een opent.

“De speciale aanbieding is alleen voor in aanmerking komende aankopen door nieuwe creditcardhouders, maar shoppers kunnen een kortingsbon krijgen waarmee ze tot $ 25 kunnen besparen op een aankoop van $ 25 tot $ 299, $ 50 op een aankoop van $ 300 tot $ 999, of $ 100 op een aankoop van $ 1.000 of meer”, zegt Marie Clark, retailexpert en redacteur van de winkelsite CostContessa.

Voor sommige besparingen heb je echter geen winkelspecifieke kaart nodig. “Zorg ervoor dat er een kaart in je portemonnee zit waarmee je geld terugkrijgt op je aankopen, zoals de Bread Cashback American Express, waarmee je twee procent terugkrijgt op alles wat je koopt”, stelt Bodge voor. “Het is een geweldige manier om wat geld terug te verdienen als je bij Home Depot of elders winkelt.”

GERELATEERD: 10 geheimen waarvan Home Depot niet wil dat je het weet.

Op de dag dat u zich registreert, ontvangt u een coupon. “Scroll naar beneden [to] onderaan de startpagina van Home Depot en laat uw e-mail achter voor $ 5 korting op uw bestelling”, zegt Clark. Het is gemakkelijk geld verdienen!

Als u belooft grote hoeveelheden van een artikel te kopen, kunt u geld winnen. “Als er artikelen zijn die u regelmatig gebruikt, meld u dan aan voor een kosteloos abonnement bij Home Depot en bespaar vijf procent plus gratis bezorging”, zegt Bodge. Het is geweldig voor zaken als schoonmaakproducten, toiletpapier, gazonbemesting en meer.

Of, in plaats van je op een artikel te abonneren, koop je er gewoon een groot aantal in één keer. “Home Depot biedt kortingen op bulkprijzen op meer dan 4.000 artikelen”, zegt Bodge. Als u de ruimte heeft om een ​​grote bestelling op te slaan, kunt u net zo goed een voorraad inslaan.

GERELATEERD: 8 dingen die Lowe’s shoppers niet beseffen dat ze gratis kunnen krijgen.

The Home Depot tilt zijn prijsmatchgarantie naar een hoger niveau. “Als je een huidige lagere prijs vindt voor een identiek artikel op voorraad bij een andere retailer in het Home Depot, zullen ze de prijs evenaren en deze met 10 procent verslaan”, zegt Bodge. Het is de moeite waard om rond te klikken om te zien of u een beter aanbod kunt vinden.

Als u ten slotte uw land heeft gediend, zorg er dan voor dat u dit aan uw kassamedewerker vertelt, zodat u kunt profiteren van de militaire korting van Home Depot.

“Degenen die momenteel in actieve militaire dienst zijn, kunnen tot 10 procent besparen op hun aankopen bij Home Depot”, zegt Clark. “Het is niet bepaald een kortingsbon, maar het is een grote besparing, misschien beter dan een kortingsbon voor sommige aankopen!”

9 couponstrategieën om veel te besparen bij Home Depot - het beste leven (2024)
Top Articles
aceautowash.com Reviews | check if site is scam or legit| Scamadviser
Asheville: Skip the Games and Embrace Authentic Experiences - Skip The Games
Funny Roblox Id Codes 2023
Www.mytotalrewards/Rtx
San Angelo, Texas: eine Oase für Kunstliebhaber
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Steamy Afternoon With Handsome Fernando
fltimes.com | Finger Lakes Times
Detroit Lions 50 50
18443168434
Newgate Honda
Zürich Stadion Letzigrund detailed interactive seating plan with seat & row numbers | Sitzplan Saalplan with Sitzplatz & Reihen Nummerierung
978-0137606801
Nwi Arrests Lake County
Missed Connections Dayton Ohio
Justified Official Series Trailer
London Ups Store
Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
Jinx Chapter 24: Release Date, Spoilers & Where To Read - OtakuKart
How Much You Should Be Tipping For Beauty Services - American Beauty Institute
Apply for a credit card
VERHUURD: Barentszstraat 12 in 'S-Gravenhage 2518 XG: Woonhuis.
Unforeseen Drama: The Tower of Terror’s Mysterious Closure at Walt Disney World
Ups Print Store Near Me
How Taraswrld Leaks Exposed the Dark Side of TikTok Fame
University Of Michigan Paging System
Dashboard Unt
Access a Shared Resource | Computing for Arts + Sciences
2023 Ford Bronco Raptor for sale - Dallas, TX - craigslist
Speechwire Login
Healthy Kaiserpermanente Org Sign On
Restored Republic
Progressbook Newark
Lawrence Ks Police Scanner
3473372961
Landing Page Winn Dixie
Everstart Jump Starter Manual Pdf
Hypixel Skyblock Dyes
Senior Houses For Sale Near Me
Flashscore.com Live Football Scores Livescore
Ktbs Payroll Login
Jail View Sumter
Thotsbook Com
Funkin' on the Heights
Caesars Rewards Loyalty Program Review [Previously Total Rewards]
Marcel Boom X
Www Pig11 Net
Ty Glass Sentenced
Game Akin To Bingo Nyt
Ranking 134 college football teams after Week 1, from Georgia to Temple
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6391

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.